Hipertenzija akupresure


Na takvu situaciju je upozoreno na okruglom stolu u povodu Tjedna hipertenzije na kojemu je predstavljeno najnovije hipertenzija akupresure o broju oboljelih u Hrvatskoj.

Hipertenzija: "Šta je hipertenzija?"

Celnici Hrvatskog kardiološkog društva predstavili su najnovije Europske smjernice hipertenzija akupresure lijecenje hipertenzije koje bi, po rijecima predsjednika društva Davora Milicica, trebale pomoci lijecnicima najrazlicitijih profila kako se nositi s tom bolešcu, buduci da je ona predvidljiva i izljeciva. U smjernicama se po prvi puta ukazuje da na pojavu hipertenzije utjece i niži socijalni status jer se on odražava na prehranu i ukupnu kvalitetu života i lošije lijecenje tih osoba.

Visoki krvni tlak jedan je od važnih uzrocnika kardiovaskularnih bolesti, koje su glavni uzrok smrtnosti u Hrvatskoj.

Aktivne točke za smanjenje tlaka su Pate od hipertenzije?

Reiner upozorava da su potencijalni hipertonicari hipertenzija akupresure muškarci s opsegom struka iznad centimetara, a žene s više od 88 centimetara. Ravnateljica Poliklinike za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju "Srcana" Mirjana Jembrek Gostovic istice kako kod ljudi nema svijesti da visoki krvni tlak treba lijeciti do kraja života, jer se u protivnom 3 puta povecava rizik od hipertenzija akupresure bolesti, a 7 puta od moždanog udara.

Kada na bolest gledamo sa holisticke strane, ona predstsvlja