Prijevod hipertenzija. Hipertenzija


Bolje zdravlje.

prijevod hipertenzija sokovi korisni u hipertenzije

Prijevod hipertenzija riječi Lijekovi prijevod hipertenzija snižavanje arterijskog krvnog tlaka smanjuju stope srčanog i moždanog udara u starijih osoba s hipertenzijom Ovaj prijevod sadrži stare dokaze iz literature. Molimo kliknite ovdje ako želite pročitati najnoviju verziju ovog sustavnog pregleda na engleskom jeziku.

prijevod hipertenzija volio? hipertenzija

Hipertenzija visoki arterijski krvni tlak je česta među starijim osobama i povećava rizik od srčanog i moždanog udara. Analiza svih studija terapija za snižavanje krvnog tlaka u osoba s hipertenzijom starih 60 i više godina pokazalo je da je terapija smanjila stope smrtnosti i moždanog i srčanog udara.

Povisen krvni pritisak - Hipertenzija

Korist od terapije je bila slična i u slučaju da su povišeni sistolički i dijastolički tlak ili samo sistolički. U osoba starih 80 i više godina, terapija nije smanjila stopu smrtnosti, ali je smanjila stopu moždanog prijevod hipertenzija. Bilješka prijevod hipertenzija prijevodu: Hrvatski Cochrane Preveo: Adam Galkovski Ovaj sažetak preveden je u okviru volonterskog projekta prevođenja Cochrane prijevod hipertenzija.

Uključite se u projekt i pomozite nam u prevođenju brojnih preostalih Cochrane sažetaka koji su još uvijek dostupni samo na engleskom jeziku.

karta hipertenzija njegu proces primanje asd dio 2 hipertenzije