Strašna hipertenzija


A A A Times Arial Natečeni zglobovi, svrab razderane kože, oštećenje mozga, paraliza, glavobolja i mučnina simptomi su dekompresijske bolesti, koja je ovom Peruancu zagorčala život Ronjenje na dah može biti poprilično ozbiljan sport, u što se uvjerio Alejandro Ramos Martinez iz Perua. Naime, on je prije četiri godine prebrzo izronio iz vode i zadobio strašne otekline po tijelu.

strašna hipertenzija ayurveda hipertenzija

Dušik otopljen u njegovoj krvi stvorio je mjehuriće koji su se pretvorili u ogromne vrećice po njegovom tijelu, uzrokovavši jaku bol i natečen izgled. Ti simptomi poznati su kao dekompresijska bolest, strašna hipertenzija nastaje kad naglo smanjenje vanjskog tlaka, primjerice prilikom izrona, izlaska iz kesona ili povećanja nadmorske visine uzrokuje da plin, koji je prethodno otopljen u krvi ili tkivu, strašna hipertenzija mjehuriće u krvnim žilama.

strašna hipertenzija rad hipertenzija

Natečeni zglobovi, svrbež razderane kože, ostećenje mozga, paraliza, glavobolja i mučnina strašna hipertenzija su neki od simptoma. Alejandro pati i od teškog oblika hipertenzije.

lijek za hipertenziju kupiti

Vjeruje se da je Alejandrov slučaj jedinstven. On se prije bavio ribolovom, a nakon nesreće se udebljao 25 kilograma i teško se kreće.

  • Mnogi su “tlakaši” neposlušni pacijenti
  • Arhiva Hipertenzija - Doktor u kući
  • 6 zabavnih načina da spasite svoje srce - Men's Health
  • Hipertenzija je ono što se čini
  • Podijeli Nužne su javnozdravstvene akcije i sustavna edukacija stanovništva o posljedicama hipertenzije - kaže dr.

Liječnici u peruanskom gradu Pisco uspjeli su reducirati strašna hipertenzija posto volumena dušika u Alejandrovom tijelu, a razmatrali su i operaciju uklanjanja dušika iz njegova tijela, no boje se da bi ipak bila preteška. Inače, ova bolest postala je rijetkost zbog modernih ronilačkih odijela, no nije poznato koji je bio uzrok preranog izrona nesretnog Alejandra.

strašna hipertenzija rehabilitacija hipertenzije u bolnici